Спортният талант на Еврофутбол Стефчо Христов е новият републикански шампион по вдигане на тежести за кадети до 17 г.

16-годишният варненец спечели и двете движения – изтласкване и изхвърляне, което му осигури и златото в двубоя в категория до 102 кг. Така той завърши състезанието, което се проведе в Хасково, с три златни отличия.

Друг Спортен талант на Еврофутбол – Иван Банчев не успя да преодолее квалификациите на Световната Хюндай купа по стрелба с лък за мъже и жени, която се състоя през уикенда в Анталия, Турция.

17-годишният ни спортист се класира 111-ти от 129 мъже от 43 държави и не успя да се класира за елиминациите. След това Иван проведе лагер.

Михаела Чепишева отпадна във втория кръг на международния турнир по бадминтон за юноши и девойки в Глубчице, Полша. 14-годишната ни състезателка отстрани в първия си мач британката Меган Бриърли с 2-0 гейма (21-15 и 21-15). За съжаление след това претърпя поражение от представителката на домакините Юлия Плавечка с 0-2.


Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info, thestarstribune.bg, dir.bg; вестниците "Труд" и Еврофутбол; агенциите КРОСС, Пик и БГНЕС, както и радиата Дарик радио и БНР. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".