Трикратният Спортен талант на публиката на Еврофутбол Александър Сръндев е предпоследният ни талант, който Ви представяме. Ето какво споделя той за себе си и за своите мечти:

Представете се с няколко думи – на колко години сте, от къде сте, какъв спорт практикувате.
Казвам се Александър Сръндев, на 22 години съм, родом от София. Занивам се професионално с триатлон и лека атлетика от 2010 година.

Защо кандидатствахте по програма "Спортни таланти" на Еврофутбол?
Кандидатствах по програмата за трета поредна година, тъй като конкретно за спорта триатлон не съм получавал финансиране от никъде другаде освен от Еврофутбол и родителите ми в последните 4 години. Това е огромна мотивация и съм изключително признателен на всички тези хора, който продължават да ме подкрепят независимо от всичко!

Какво ви предстои в близко и по-далечно бъдеще в спортен план?
Това което ми предстои е през месец септември и октомври. Няколко международни, държавни и отворени шампионати по триатлон и лека атлетика.

Какво ще пожелаете на останалите Спортни таланти и въобще на младите български спортисти?
Пожелавам на всички спортни таланти и останалите национални спортисти успешен завършек на останалата част от годината. Също така от все сърце пожелавам на всички атлети покриване на колкото се може повече квоти за олимпиадата в Токио следващта година!