Василики Кадоглу и Георги Цурев ще плуват в Холандия за борбата срещу рака

Спортният талант на Еврофутбол – Тихомир Иванов, изравни личното си постижение в старта от Диамантената лига по лека атлетика в Цюрих, след като преодоля 230 см в скока на височина. Това стана в първия финал в престижното състезание на 24-годишният ни талант, който се състоя в швейцарския град на 29.08.2019 г. Плевенчанинът постигна отличния резултат от 3-ти опит, което определи и класирането му, тъй като 2-ят – Брендън Стърк от Австралия стори това още от първия път. Победител е Андрий Проценко от Украйна с 232 см. Интересното е, че Тихомир остави след себе си световния шампион Мутаз Баршим (Кат), както и бронзовият медалист от Световното първенство от 2017 г. Мажд Газал (Сир), които са 10-ти с 220 см. 

Други двама Спортни таланти на Еврофутбол – Василики Кадоглу и Георги Цурев, ще участват в последния ден на август в плувния маратон в холандския град Дордрехт като част от кампания за набиране на средства за борбата срещу рака.

Двамата ще се състезават като отбор "Варна" от България, а право за това придобиха, след като победиха съответно при жените и мъжете на традиционния маратон "Галата-Варна" на 04.08.2019 г. Всеки, който иска да ги подкрепи, може да стори това тук.

Еврофутбол желае успех на всички Спортни таланти!

 


Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info, thestarstribune.bg, dir.bg; вестниците "Труд" и Еврофутбол; агенциите КРОСС, Пик и БГНЕС, както и радиата Дарик радио и БНР. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".