Спортните таланти на Еврофутбол изгряха на плакати. От 16.06.2017 г. всичките 27 спортисти за 2017 година ще красят букмейкърските пунктове в цялата страна, както и спортни зали, клубове и училища. Фотографиите са дело на Тони Тончев и са направени специално за целта.

Припомняме, че близо 90 000 лева е директното финансиране, което българският букмейкър отделя за спортистите. Освен това те получават и спортна екипировка – анцузи и маратонки.

В началото на годината Еврофутбол пусна и специален сайт по програма "Спортни таланти", където се публикуват успехите на всеки един от състезателите. Там могат да бъдат намерени и кратките им визитки, както и размера на индивидуалното финансиране. Повече информация можете да намерите тук.

Еврофутбол пожелава много здраве и успехи през годината на всички свои Спортните таланти!

Програма "Спортни таланти" се реализира със съдействието на Фондация "Работилница за граждански инициативи" от самото й създаване до момента.


Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg и blitz.bg, actualno.bg и sportlive.bg вестниците Еврофутбол и "Марица", агенция КРОСС, както и БНР и Дарик радио.