Димитър Исаев - Спортен талант на Еврофутбол започна силно участието си на международния турнир по скокове във вода за купа "София", който се провежда от 11-ти до 14-ти юли на столичния басейн "Диана". 18-годишният столичанин грабна титлите на кула и в отборната надпревара.

Митко успя да постигне 300,60 точки на кула, като остави зад себе си Алекс Витанов и Георги Димов. При тимовото състезание той и Джорджия Балева бях най-добри при съчетаните скокове от кула и 3-метров трамплин като постигнаха общ сбор от 265,85 точки. Втори е съставът на Великобритания, трети са другите двама българи - Ивета Шипочка и Алекс Витанов.

Днес Исаев ще скача от 3-метровия трамплин, а в четвъртък от 1 метър. В 8-то издание на турнира участват 205 състезатели от 19 клуба от 14 държави. Той се организира от СКПС "Витоша" под егидата на БФПС, а състезанието е за всички възрастови групи.


Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg и blitz.bg, actualno.bg и sportlive.bg вестниците Еврофутбол и "Марица", агенция КРОСС, както и БНР и Дарик радио.