Страхотно представяне направиха двама от Спортните таланти на Еврофутбол – братята таекуондисти Джорджеви, като взеха златото на турнира от клас G1 в Белград, който се проведе на 14-15.10.2017 г. в сръбската столица. Александър стана първи в категория 57 кг (кадети) след като победи в четири последователни мача, а в последната битка излезе и срещу самия световен шампион Булат Габдулбаров.

Митко игра в категория до 68 кг при мъжете и след изключително тежки срещи успя да преодолее и четиримата си противници. Най-голяма тежест има 1/2-финалният му двубой срещу белгиеца Мохамед си Кетби, който бе един от участниците на Олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 г. Това е и първото злато на Митко Джорджев при мъжете, при това получено в тежък турнир, с над 1000 участници от цял свят.

Еврофутбол се гордее с Митко и Александър и им пожелава още много успехи!

Диляна Минкина – още един от Спортните таланти на букмейкърската къща, също влезе в новините, но с участието си в Софийския маратон в неделя – 15.10., където взе второто място на дистанцията 10 км с време 39:46 минути. При жените в същата дистанция първа финишира Оливейра Йевтич (Сърбия), а трета бе Таня Димитрова с 40:08 мин.

Таня Звискова – още един представител на голямото семейство от Спортни таланти на Еврофутбол, също отбеляза огромен успех през изминалия уикенд. Тя грабна третото място в дисциплината 40 изстрела с пневматична пушка на турнира по спортна стрелба, организиран от СК ЦСКА. Таня зае своето място на почетната стълбичка с резултат 412,70 точки.

 


Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg и blitz.bg, actualno.bg и sportlive.bg вестниците Еврофутбол и "Марица", агенция КРОСС, както и БНР и Дарик радио.