Спортните таланти на Еврофутбол Таня Звискова и Димитър Райкин взеха участие в два знакови за своите спортове турнири и отбелязаха, за пореден път, добро представяне за България.

На 01-06.11.2017 г. Таня бе в Сплит, Хърватия, където се присъедини към десетките състезателки по спортна стрелба на международния турнир в дисциплината 40 изстрела с пневматично оръжие за жени. Тя се включи в два старта – на първия бе с резултат 412.1 точки и взе 13-то място, а на втория – с резултат 409.5 точки, остана на 23-та позиция.

Дими Райкин пък се представи отлично на Европейската купа "Сабята на Етрополски", която се проведе на 04-05.11.2017 г. в София. В първия ден на турнира той успя да влезе в ТОП 50 на индивидуалните състезатели, като в групите стартира с две загуби и четири победи, а по-късно – в елиминациите, победи турския представител Адиаман.

За съжаление Дими загуби втората елиминация от гръцкия представител Пагкалос с 15:12 и така се класира на 50-то място. През втория ден Райкин игра с отбора на България и със съотборниците си успя да се класира на 9-та позиция.

 


Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg и blitz.bg, actualno.bg и sportlive.bg вестниците Еврофутбол и "Марица", агенция КРОСС, както и БНР и Дарик радио.