Спортният талант на Еврофутбол Петър Божилов завоюва два златни и един бронзов медал в абсолютната категория на силния международен турнир по плуване "Александрия", който се проведе от 01-03.12.2017 г. в Солун.
17-годишният столичанин победи в дисциплините 400 и 800 метра свободен стил, като в по-късата дистанция постигна второ по сила време на турнира – 3:59.5 минути. Резултатът му на 800 метра е 8:16.8 минути. Бронзът Петър спечели на 1500 метра. В надпреварата участваха 960 плувци от осем държави.

Петър Божилов
Петър Божилов
Мария Делчева

В същото време друг Спортен талант на Еврофутбол – Мария Делчева е на лагер в град Окаяма, Япония с националния отбор мъже и жени по бадминтон. Там бе подписан и официален 4-годишен договор между родната и японската централи за провеждане на подготвителни лагери в островната държава.


Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg и blitz.bg, actualno.bg и sportlive.bg вестниците Еврофутбол и "Марица", агенция КРОСС, както и БНР и Дарик радио.