Спортният талант на Еврофутбол Таня Звискова спечели първото място на международния турнир по стрелба "Тракия", който се проведе на 16.12.2017 г. в Пловдив.

Таня взе 417.3 точки в дисциплината 40 изстрела с пневматична пушка, с което покри първата част от норматива за участие на Европейското първенство през 2018 г.

Биатлонистът Антон Синапов, друг от Спортните таланти на букмейкърската къща, завърши на 53-та позиция в дисциплините "Спринт" и "Преследване" в третия кръг от Световната купа, който се проведе миналата седмица във Франция. В момента Тони се готви за участие в следващия етап на състезанието, което ще се проведе в Германия.

Страхотна новина за още един от Спортните таланти на Еврофутбол, таекуондиста Владимир Далаклиев, долетя преди десетина дни. Влади е с вицешампионска титла от провелото се в София Европейско първенство (07.- 09.12.2017 г.) – той взе среброто след пет срещи срещу състезатели от Босна, Украйна, Сърбия и Русия.


Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg и blitz.bg, actualno.bg и sportlive.bg вестниците Еврофутбол и "Марица", агенция КРОСС, както и БНР и Дарик радио.