Антонио Иванов участва в световно първенство, а Гергана Топалова – на "Уимбълдън"

Спортният талант на Еврофутбол – 15-годишната лекоатлетка Ева Петкова, завоюва шампионската титла за девойки под 16 г. в дисциплините на 800 м и 1 500 м на националното първенство по лека атлетика в София. Тя покори дистанциите съответно за 2:24.24 минути и 5:00.44 минути.

Ева Петкова
Антонио Иванов
Гергана Топалова

Антонио Иванов се включи в надпреварата на 100 м още в първия ден от световното първенство за юноши под 20 г., което се провежда в Тампере - Финландия. Той финишира с време 10.84 сек., остана на 7-о място в последната 6-а серия и не успя да се класира за полуфиналите. Така той се нареди на 35-о място. Предстои участие на Антонио и в бягането на 200 м.

Талантът на Еврофутбол в тениса Гергана Топалова отпадна още на първата си среща на турнира "Уимбълдън" за девойки. Тя участва и в турнира по двойки заедно с Даниела Висмане от Латвия, но двете изгубиха от поставените под номер 2 Кейти Макнали и Уитни Осуигве (САЩ).


Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info вестник Еврофутбол и агенциите КРОСС и БГНЕС, радиата Дарик радио и Българското национално радио. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".