Двама от Спортните таланти на Еврофутбол за 2017 г. – Антон Синапов и Димитър Герджиков, пребориха лошите метеорологични условия в Обехоф и финишираха 8-ми в мъжката щафета в четвъртия кръг от Световната купа по биатлон вчера, 07.01.2018 г. Това е вторият най-добър резултат за България в щафета за последните 30 години, а освен двамата състезатели (Синапов на втори пост, Герджиков – на трети) в групата от български биатлонисти бяха Михаил Клечоров и Владимир Илиев. Те завъртяха пет наказателни обиколки и използваха общо 15 допълнителни патрона, което им отреди 8-мо място в крайното класиране.

На 05.01.2018 г. бе стартът на първата дисциплина - "Спринт", Антон зае 34-то място и получи първи точки за световната купа (след попадането в ТОП 40). Така той постигна и най-добрият български резултат за деня - биатлонистът от Чепеларе завъртя една наказателна обиколка при първото си посещение на рубежа, като така извоява място в „Преследване“-то, което бе на следващия ден – там той стана 44-ти. Димитър сгреши три пъти и зае 82-ра позиция, с което не намери място в съботното преследване.


Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете gong.bg, viasport.bg, bgathletic.com, ngobg.info, dir.bg и blitz.bg, actualno.bg и sportlive.bg вестниците Еврофутбол и "Марица", агенция КРОСС, както и БНР и Дарик радио.