Румина Кирчева със злато от "Кондор къп" в София

Спортният талант на Еврофутбол Мария Йовкова грабна три златни медала от Държавно отборно и индивидуално първенство по тенис на маса за младежи и девойки до 21 г., което се проведе от 31.05 до 02.06. в Пловдив. Тя се стъпи на най-горното стъпало на почетната стълбичка след успех на сингъл, двойки девойки, както и в отборната надпревара. 

 

Друг Спортен талант – Румина Кирчева, също триумфира със златото, този път на турнира по таекуондо "Кондор къп". Това стана точно в Деня на детето в София, като Руми спечели убедително първо с 26:2, а във финала би с 22:2. В надпреварата се впуснаха, близо 550 участника от 4 държави.

 

 

 

 

Още един талант на българския букмейкър - Константин Василев, се справи подобаващо на състезание през уикенда. На провелия се Национален шампионат по лека атлетика за ст. възраст той се класира на 4-то място на 300 метра с препятствия, а на 5000 метра е 8-ми.

 

Еврофутбол желае много успехи на Спортните си таланти!


Медийни партньори по програма "Спортни таланти" са: сайтовете actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, viasport.bg, bgsprint.com, bgathletic.com, ngobg.info, thestarstribune.bg, dir.bg; вестниците "Труд" и Еврофутбол; агенциите КРОСС, Пик и БГНЕС, както и радиата Дарик радио и БНР. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия "Васил Левски".